Sneaker Politics adidas EQT Prototype 1984 GX8407

Documentaires met betrekking tot technologische en ontwerpontwikkelingen op Amerikaanse bodem bevatten meestal de Wereldtentoonstelling, die voor het laatst plaatsvond in New Orleans in 1984. Sneaker Politics, dat zijn hoofdkantoor heeft in de bestemming Louisiana, heeft zich onlangs tot het evenement gewend voor inspiratie omdat het werkte op het adidas EQT-prototype.

Als onderdeel van de Three Stripes ‘Life Needs Equipment’-collectie, die het 30-jarig jubileum van adidas EQT viert, ontleent het nieuw opgedoken paar zijn kleurenpalet aan de mascotte die debuteerde op het evenement ’84: Seymore D. Fair. Gekleed in een blauwe smoking, hoge hoed en handschoenen verwelkomde de antropomorfe witte pelikaan toeschouwers in het culturele centrum dat New Orleans 37 jaar geleden is. Zijn garderobe was de basis van de textiel- en synthetische constructie van de nieuwste samenwerking van Sneaker Politic, waarbij geel van zijn snavel de buitenzool, tongonderleggers en branding van de schoen tot leven bracht.

Afgezien van het schoeisel, helpt het partnerschap licht op het werk te werpen Stichting Seymore doet in Louisiana. Een deel van de opbrengst van de nieuwste adidas-sneaker gaat naar de non-profitorganisatie, die een leerplan voor drugseducatie en preventieoplossingen ontwikkelt voor kinderen in de kleuterklas tot en met de zesde.

Bekijk hieronder de campagnebeelden van de hommage aan de Wereldtentoonstelling van ’84 en vind de paren die op zaterdag 9 oktober op alle Politics-locaties aankomen. EEN verloten wordt ook opengesteld voor alle in de VS gevestigde klanten.

Elders onder de Three Stripes-banner dook onlangs de YEEZY 700 V3 “Copper” op via mock-up.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Sneaker Politics x adidas EQT Prototype “1984 World’s Fair”
Releasedatum: 9 oktober 2021 (zaterdag)
Kleur: N/A

Heren: $ 140
Stijlcode: GX8407

Noord Amerika9 okt 2021 (zaterdag)

Source link

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Classic Sneakers
Logo
Shopping cart