Nike KD 14 Zwart Blauw DC9380-001 Releasedatum

Kevin Durant is misschien wel de beste basketballer ter wereld, maar zijn kenmerkende Nike KD 14 moet nog het co-teken van hoopers overal winnen. Desalniettemin blijft de 14e propositie van de Washington DC-inwoner stijl na stijl leveren, waarbij het meest recente ensemble zich overgeeft aan een overwegend donker kleurenpalet.

Terwijl de wereld wacht om zijn traject bij de Brooklyn Nets gedurende het NBA-seizoen 2021-22 te zien, heeft #7 zijn Air Jordan 1-geïnspireerde model ondergedompeld in een mix van tinten die passen bij het uniform van zijn team. Het met patronen beladen bovenwerk vormt de basis voor glinsterende marineblauwe lockdown-bandjes met zijn geheel zwarte opstelling. Zoom Air Strobel-vensters aan de laterale middenvoet wijken af ​​van de donkere omgeving met een lenteklaar rood. Onder de voet kiest Durant’s huidige, met hoepels ontworpen silhouet voor een multidirectioneel loopvlakpatroon bedekt met een “yin-en-yang”-achtige kleurencombinatie.

Geniet hieronder van beelden van het paar en anticipeer op een Nike.com lancering vóór 2021 eindigt.

Voor meer informatie van onder het NIKE, Inc.-imperium, bekijk de Air Jordan 4 “Red Thunder” die naar verwachting op 2 oktober zal verschijnen.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Nike KD 14
Releasedatum: 1 oktober 2021 (vrijdag)

Kleur: N/A

Heren: N.v.t
Stijlcode: DC9380-001

Azië1 okt 2021 (vrijdag)


Afbeeldingen: Nike

Source link

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Classic Sneakers
Logo
Shopping cart