Nike Dunk Low Doernbecher DR7305-100 Releasedatum

Zoe Taaffe, zoals Nike het zegt, is ‘één op een miljoen’. Ze brengen dit punt naar huis bovenop Dunk Low van de jonge sneakerontwerper, die zowel invloed heeft op Taaffe’s passies als haar ervaring met het bestrijden van een uiterst zeldzame auto-immuunziekte.

Taaffe geeft toe dat “niemand de punten kon verbinden totdat… [she] naar Doernbecher gekomen.” Tot dat moment had ze last van willekeurige zwellingen, hoesten, huiduitslag en koorts, die allemaal werden gestabiliseerd na bloed- en plasmatransfusies, steroïden en chemotherapie. Hoewel het een moeilijke tijd is, is de sterke 17-jarige dankbaar dat ze haar gekozen beroep van dichtbij heeft gezien, en is ze nu op zoek naar een carrière als verpleegster.

Gemaakt in samenwerking met Nike, begint de Dunk Low “Doernbecher Freestyle XVII” als een liefdesbrief aan het favoriete team van Tualatin: de Oregon Ducks. Hun kenmerkende gele en groene kleuren worden afwisselend toegepast op het middenpaneel en oogsteunen, gelegen tussen een gewaagde, op maat gemaakte zebraprint. En bij nadere beschouwing onthult de afbeelding de naam van Zoe Taaffe; ook de vormen vieren de maker en verwijzen subtiel naar de striae die de bovengenoemde steroïden veroorzaakten. Bovendien biedt de schoen een glow-in-the-dark buitenzool, een op Oregon Ducks geïnspireerd verpleegsymbool, verwisselbare Swooshes en het woord ‘onverschrokken’ over de veters.

Bekijk de officiële afbeeldingen hieronder om het ontwerp van Taaffe van dichterbij te bekijken. Na de veilingen die eerder in het jaar werden gehouden, komt er later dit voorjaar een bredere release voor de detailhandel, met een geruchtmakende releasedatum van 30 april. Blijf zitten voor verdere updates.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Nike Dunk Low “Doernbecher”
Releasedatum: april 2022
Kleur: N/A

Heren: nvt
Stijlcode: DR7305-100

Source link

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Classic Sneakers
Logo
Shopping cart