Nike Air Presto “Halloween” DJ9568-001 Releasedatum

Het is oktober en dat betekent dat Halloween voor de deur staat. Nike heeft, net als veel van zijn collega’s, een voorsprong gekregen op de herdenkingsreleases en biedt officiële glimpen van menig spookachtig ontwerp, inclusief deze Air Presto.

Hoewel het de glow-in-the-dark-afwerking van zijn tegenhangers mist, is de Air Presto nog steeds een geschikte keuze voor trick-or-treating. Het paar broedt al op zijn zwarte bovenwerk en zet de sfeer verder met een aantal griezelige graphics. Ogen met verschillende expressie – sommige luchtig, andere waarschijnlijk slecht bedoeld – zijn versierd bovenop de achterkooi, waardoor een anders grijs afgewerkte TPU expressief feestelijk wordt. Vooruit, spinnen verschijnen ook kort, bovenop de teen geregen in een fel oranje identiek aan de miniatuur Swooshes, contrasterende stiksels, buitenzool en dergelijke.

Bekijk de officiële afbeeldingen hieronder voor een close-up. En als je hoopt een set voor Halloween te bemachtigen, maak je geen zorgen, want ze staan ​​gepland voor 21 oktober.

Als je jezelf nog een beetje bang wilt maken, bekijk dan de Dunk Low Halloween en Air Force 1 Experimental Halloween.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Nike Air Presto “Halloween”
Releasedatum: 21 oktober 2021 (donderdag)
Kleur: Zwart/Zeester/Zeil

Heren: N.v.t
Stijlcode: DJ9568-001

Source link

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Classic Sneakers
Logo
Shopping cart