Nike Air Max Plus “Sherbet” DX2673-100

Als je naar de meest recente kleurstellingen van de Air Max Plus zou kijken, zou je niet zeggen dat de zomer voor de deur staat. In tegenstelling tot het aanbod van de “Sun Club” dat de afgelopen maanden te zien is geweest, heeft de aankomende line-up van het silhouet het eenvoudig en schoon gehouden, en slechts in zeldzame gevallen gedurfde accenten. Maar met zijn nieuwste uiterlijk wordt het een stuk speelser dankzij het gebruik van sorbet-achtige kleuren.

Bovenop de witte basis is een lichtroze airbrush aangebracht, een tint die wordt gebruikt langs de Swoosh en aangrenzende emblemen. De bloemen maken ook een cameo over de schacht en buitenzool, waarvan de laatste voornamelijk het geel bevat dat te zien is over het verloop van de TPU-kooi en de suède tong. Ten slotte markeren luidere oranje knallen het spatbord en de hiel, wat een van de helderste kleurstellingen van de Air Max Plus in een lange tijd afrondt.

Bekijk de officiële afbeeldingen hieronder voor een officiële blik op deze Air Max Plus. Maten zullen waarschijnlijk raken Nike.com en selecteer binnenkort retailers.

Ander nieuws: de Off-White Nike Blazer Low komt op 8 april uit!

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Nike Air Max Plus
Releasedatum: 2022
Kleur: N/A

Dames: N.v.t
Stijlcode: DX2673-100

Source link

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Classic Sneakers
Logo
Shopping cart