Nike Air Max Plus Blauw Gerimpeld Metaal DO6384-400

Met zijn TPU-vingers en stevige zool is de Nike Air Max Plus een gedurfd silhouet dat ongetwijfeld de aandacht zal trekken. Het model blijft de levendige stijlen in stand houden terwijl het terugkeert in een bovenwerk met patronen dat de illusie van een getextureerde afwerking creëert.

Het geheel van het bovenwerk van deze nieuwe release is bedekt met een grafisch patroon dat het uiterlijk van blauw gekreukt metaal lijkt na te bootsen. TPU-overlays aan de achterkant laten hun gebruikelijke ondoorzichtige look achter voor een doorschijnende constructie om de afdruk van onderaf te laten zien. Zowel het tonglabel als de lakleren spatborden zijn in marineblauw om het grafische blauwe bovenwerk verder aan te vullen. Het donkerblauw creëert ook een verloop op het tussenzoolstuk om het luide ontwerp af te maken.

Bekijk hieronder de officiële afbeeldingen van de Air Max Plus, die in de komende maanden verkrijgbaar zal zijn op Nike.com voor een prijs van $160.

Voor meer informatie over de Swoosh, kijk eens naar de “Pivot Point”-swooshes op een aankomend pakket Nike Air Force 1’s.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Nike Air Max Plus
Releasedatum: 2021
Kleur: N/A

Heren: $ 160
Stijlcode: DO6384-400

Na marktNu beschikbaar

eBay-hoofdafbeelding

Source link

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Classic Sneakers
Logo
Shopping cart