Nike Air Max 90 Safari Chili Rood DC9446-001

In de afgelopen 31 jaar is de Nike Air Max 90 naar voren gekomen in honderden stijlen die zijn geïnspireerd op het alledaagse en buitengewone. Onder hen zijn opties gekleed in de iconische safariprint van Tinker Hatfield, die de komende weken zal terugkeren.

Het op struisvogels geïnspireerde patroon, dat in 1987 debuteerde op de Nike Air Safari, neemt een groot deel van de voorvoet en middenvoet van de aankomende sneakers over. “Chile Red” bezielt de teenendoos en tong, terwijl een donkere “Pollen” zijn sporen achterlaat op de enkel- en hielonderlaag. Pitch-“zwarte” componenten komen in de mix van enkele van de meest kenmerkende details van de Air Max, waardoor de safariprint de schijnwerpers kan stelen. Onder de voeten kiezen tussenzolen voor het bovengenoemde kleurarrangement voor een gebroken witte make-up die een “achterbank” inneemt bij de ontwerpkeuzes die het bovenwerk overnemen.

Geniet hieronder van officiële beelden van deze opvallende Air Max 90 en anticipeer op een Nike SNKRS binnenkort lanceren.

Voor meer onder de paraplu van NIKE, Inc. is de Air Jordan 1 Low onlangs verschenen in een handvol meeslepende stijlen.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Nike Air Max 90 “Safari”
Releasedatum: 20 augustus 2021 (vrijdag)
Kleur: Zwart/Spook/Chili Rood/Pollen

Heren: $ 140
Stijlcode: DC9446-001

Na marktNu beschikbaar

eBay-hoofdafbeelding

Noord Amerika20 aug. 2021 (vrijdag)


Afbeeldingen: Nike

Source link

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Classic Sneakers
Logo
Shopping cart