Nike Air Max 90 Be True Sneakers Review

Het zijn de leidende schoenen van de LGTBI-marsen in Madrid en Londen. Eerbetoon aan 50 jaar Stonewall.
De nieuwe Nike Air Max 90 BETRUE heeft een geschiedenis om bekend te worden. Het zijn geen gewone Air Max met aantrekkelijke kleuren en weinig anders.

Deze schoenen zijn een eerbetoon aan de LGTBI beweging. Met hen wilde Nike de protesten een halve eeuw geleden in Stonewall (New York) herdenken. Daar ontstond de vonk die de LGTBI bewegingen over de hele wereld activeerde. De Air Max 90 BETRUE is ook een eerbetoon aan Gilbert Baker, de activist die de regenboogvlag universeel maakte (via het nummer Over the rainbow) en er een symbool van vrijheid van heeft gemaakt op alle vijf de continenten. Roze, rood, oranje, geel, groen, turkoois, blauw en violet staan ​​voor begrippen als seksualiteit, leven, gezondheid, zonlicht, natuur, kunst, sereniteit of balans.

Nike Air Max 90 Be True Sneakers - Multicolour - Maat 42.5

179,99 out of stock
Bolcom bol.com
Laatste update was op: augustus 5, 2022 2:17 am

Maatadvies: Bestel een maat groter | Volwassenen | Lage sneakers | Materiaal buitenkant: Textiel

Waarom is de Nike Air Max 90 BETRUE een top sneaker?

Uiteraard vanwege de geschiedenis achter hun ontwerp, maar ook omdat het schoenen van hoge kwaliteit zijn, met goed gemaakte details zoals de swoosh geborduurd met de kleuren van de vlag. In deze iconische schoen die volgend jaar zijn 30ste verjaardag viert. We hebben afbeeldingen gezien van de grote demonstraties hier in Madrid en Londen, om maar een paar voorbeelden te noemen, met honderden mensen die ze met grote trots droegen.

Deze inzet van Nike voor een goed doel maakt deze sneakers nu al tot een van de goede verrassingen van nu. In mijn collectie heeft het al zijn prominente ruimte. En bij jou? Ik zou graag je mening willen weten, een reactie achterlaten en de sterren raken. Tot ziens hier in de buurt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Classic Sneakers
Logo
Shopping cart