Nike Air Force 1 GS Multi-Swoosh DO6486-100

Een paar maanden geleden vierde Nike het 50-jarig jubileum van zijn Swoosh-logo met het ‘First Use’-pakket dat kenmerkende stijlen aankleedde met metalen Swoosh-kanten dubraes en de geboortedatum van de Swoosh. Trots op de controle gaat door terwijl een hele reeks logo’s wordt herhaald op een aanstaande GS Nike Air Force 1.

Dit bijna driedubbele witte arrangement pronkt met getrommeld leren bovenwerk en heeft geen kenmerkende Swoosh-overlays. In plaats daarvan heeft de zijkant emblemen van de ruit in verschillende grijstinten en een geborduurde mini-Swoosh op de hiel. De grijze logo’s en het felroze borduursel creëren een kleurenpalet dat doet denken aan dat van de Nike Air Max 90 ‘Infrared’. Wat de mediale zijde betreft, is alleen een roze geborduurde Swoosh bij de hiel te vinden. De eerder genoemde levendige tint wordt toegepast op de branding op het tonglabel en maakt dit gestroomlijnde GS-aanbod compleet dat trots is op een van ’s werelds meest erkende logo’s.

Bekijk de AF 1 hieronder van dichterbij, die zal raken Nike.com in de komende maanden tegen een prijs van $ 80.

In ander nieuws met betrekking tot het in Beaverton gebaseerde merk, zijn hier afbeeldingen van Travis Scott’s Nike Air Max 1 “Wheat”.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Nike Air Force 1
Releasedatum: 2021
Kleur: N/A

Lagere school: $ 80
Stijlcode: DO6486-100

Na marktNu beschikbaar

eBay-hoofdafbeelding

Source link

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Classic Sneakers
Logo
Shopping cart