Nike Air Force 1 Experimenteel Halloween DC8904-001

De Nike Air Force 1 Experimental trok een aantal enge reacties op de oppervlakte in 2020. Er was een poepbruine colorway die zogenaamd was geïnspireerd door UPS-verzending, en de wit/blauw/rode versie die de woede en later de medewerking van de Verenigde Staten trok. Posterijen. Nike past deze getransformeerde AF1 opnieuw aan voor de komende Halloween-vakantie, waarbij de buitenkant van het silhouet wordt bedekt met hetzelfde spookachtige patroon van afschuwelijke ogen – hetzelfde als te zien in de Dunk Low “Halloween”. Deze transparante laag bedekt een donkergrijze schuimachtige onderkant, terwijl oranje accenten op de treklipjes, veteroogjes en vetersluiting zorgen voor dat jack-o-lantern-effect.

Wat deze Air Force 1 Experimental nog meer doet opvallen, is dat het eerder genoemde grijze schuimmateriaal volledig glow-in-the-dark is. Niet alleen helpen de schoenen je op klaarlichte dag op te vallen, maar het zal je ook helpen om nekken te breken in het donker als het helemaal oplicht. De enige delen van de schoen die niet oplichten zijn de tong, de binnenvoering en de treklipjes.

Deze zullen naar verwachting in oktober verschijnen naast Nike’s volledige Halloween 2021-collectie. Bekijk de officiële afbeeldingen en blijf op de hoogte voor een releasedatum.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Nike Air Force 1 Experimentele “Halloween”
Releasedatum: 21 oktober 2021 (donderdag)
Kleur: Zwart/Zwart/Zeester/Wit

Heren: N.v.t
Stijlcode: DC8904-001

Source link

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Classic Sneakers
Logo
Shopping cart