Gundam Nike SB Dunk High Banshee DH7717-400

Of je nu een toegewijde of een beginnende fan bent, de aanstaande Gundam x Nike SB-samenwerking zal zeker menige doos aanvinken. Een subtiele, losse emulatie van een fysieke kit, de daaruit voortvloeiende Dunk High weerspiegelt het gevoel, de constructie en de esthetiek van de “Banshee”, een broer-eenheid van de witgekleurde RX-0 Unicorn.

Maar hoewel de mech zelf anders is, is zijn proxy bijna identiek aan het “Wit / Amarillo” -paar dat de afgelopen week officieel is onthuld. Alle exterieurkenmerken zijn structureel identiek en leveren dezelfde aangepaste teenendoos, versterkte overlays en afneembare V-Fin-geïnspireerde Swoosh. De colorway is wat de grootste verandering te zien geeft, waarbij gekozen wordt voor zwart en marineblauw in het bovenwerk en een roodachtig oranje langs de randen en insignes.

Bekijk de officiële afbeeldingen hieronder voor een gedetailleerde kijk op de Gundam x Nike SB Dunk High “Banshee”. EEN Nike SNKRS releasedatum zal zeker zeer binnenkort worden aangekondigd.

In ander nieuws, heb je de Air Jordan 5 Blue Bird gezien?

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Gundam x Nike SB Dunk High “Banshee”
Releasedatum: september 2021
Kleur: N/A

Heren: $ 110
Stijlcode: DH7717-400

Source link

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Classic Sneakers
Logo
Shopping cart