adidas Continental 80 Three Stripes GZ6266 Release-informatie

De Three Stripes is voor adidas wat de Swoosh is voor Nike. Maar in tegenstelling tot de mensen bij Beaverton – die een cheque hebben toegevoegd aan alles van de Uptempo tot de Air Jordan 3 – speelt het Duitse Sportswear-merk zelden met hun geliefde branding. Dat verandert echter heel snel dankzij deze aankomende Continental 80, waarvan de profielen zijn verfraaid met het drieledige logo.

Afgezien van deze toevoeging is de Continental 80 echter net zo eenvoudig als typisch. Wit getrommeld leer vormt zowel de basis als de overlays, terwijl een crèmekleurige tint de tussenzool kleedt voor een vintage effect. Vergulde afwerkingen benadrukken dan de adidas-iconografie over de zijkant, tong en hiellip, waarvan de laatste een grijs suède biedt dat de nieuw aangebrachte strepen aanvult.

Deze Continental 80 is momenteel beschikbaar via adidas in het buitenland, met een release in de Verenigde Staten die zeer binnenkort zal volgen. Tot die tijd kun je jezelf redden door de officiële afbeeldingen hieronder te bekijken.

Ander nieuws: de Yeezy Foam Runner Sulphur komt volgende week eindelijk uit.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

adidas Continental 80
Releasedatum: 2022
Kleur: N.v.t

Heren: nvt
Stijlcode: GZ6266

Source link

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Classic Sneakers
Logo
Shopping cart